Ervaringen van ouders

Onze dochter ging met veel plezier naar de sessies toe en kwam enthousiast terug, ze voelde zich snel vertrouwd bij Elma. Blij dat we dit hebben gedaan, erg inzichtgevend.

Ouders van meisje van 9 jaar

Onze dochter heeft enige tijd coaching mogen krijgen van Elma. Ze voelde zich direct op haar gemak en het voelde vertrouwd. Ze vond Elma “erg lief”. 

Onze dochter is geholpen bij het goed doorkomen van het begin stadium van onze scheiding. Hierdoor kon zij  hier goed mee omgaan, ondanks alle gevoelens die speelden. Waar je ook coaching bij nodig hebt voor je kind…..soms kan je het maar 1x goed doen! Dan ben je bij Elma in goede handen.

Moeder van Evy, 7 jaar

Onze zoon heeft veel aan de sessies met jou gehad. Dankjewel! Wij hebben het ook als erg prettig ervaren.

Moeder van jongen van 9 jaar

Mijn zoontje is van nature creatief, leergierig en vertelt graag over dingen die hij ziet, hoort en meemaakt. Echter vanaf 2 jaar merkten we dat hij ook heel erg gevoelig is. Als hij ergens geen grip op heeft of iets raakte hem heel erg, dan kon hij in verdriet of woede blijven hangen.

Op de basisschool, waar hij niet in zijn vertrouwde omgeving was, vond hij het dan ook lastig om met onvoorziene gebeurtenissen om te gaan, zoals karakters van andere kinderen, conflicten en activiteiten op school die anders uitpakten. Hier kon hij soms erg verdrietig van worden maar ook boos als hij het gevoel had dat hem onrecht werd aangedaan of als iets niet lukte. We hebben Elma gevraagd hem te helpen meer in zijn eigen kracht te staan en leren om te gaan met onvoorziene situaties.

Het heeft hem zo geholpen weer meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij heeft tips gekregen hoe  wat beter met zijn teleurgesteldheid om te gaan en dit werkt echt!

Hij heeft genoten van de sessies en kon niet wachten om weer te mogen gaan. Daarnaast kon hij ook even tot rust komen en met de kleine opdrachtjes kon hij ook lekker creatief bezig zijn.

We zijn heel blij dat we deze stap hebben genomen. Elma is lief, zorgvuldig en kan heel goed luisteren naar het kind. Het heeft ons als gezin erg geholpen!

Moeder van jongen van 7 jaar